Välkommen till Hermans!

Här hoppas vi att Du finner det Du söker. Om inte så kontakta oss på mail eller telefon så hjälper vi Dig till rätta!

 

Ordinarie öppettider:

Måndag - torsdag från kl. 17:00

Fredag från kl. 15:00

Lördag från kl. 12:00

Söndag från kl. 16:00

 

 

Övriga tider efter önskemål och förfrågan. Är ni ett större sällskap öppnar vi gärna upp för t.ex. en lunch eller något annat som ni önskar.

 

Vi är en kontantfri restaurang

 

Mat & Dryck

Våra menyer är till stor del skapade med närproducerade råvaror,
"För vi är stolta Falkenbergare och låter smaker från vår närhet berika våra menyer!"

 

*****

Beställ Take Away!

Du kan beställa de flesta rätter från vår alá carte som Take Away, ring 

0346-10077

så hjälper vi dig med din beställning!Vi förbehåller oss rätten att kunna justera i våra menyer, både som i innehåll som priser och vi reserverar oss även för att rätter i våra menyer kan sälja slut.

Boka bord

Scrolla ner för bokningsformulär.

Går det inte att boka på webben?

Ring oss på
0346-10077

Vi stänger webbokningen vid ca 17:00 och 
vi har alltid några bord som ligger utanför webbokningen!

"Det finstilta":

* Vi förbehåller oss rätten att kunna justera både utbud samt priser i våra menyer och vi förutsätter även att samtliga bordsbokande gäster är spisande gäster.

* Ordinarie sittid är 2,5 timmar från ankomsttid. Önskar du bordet längre, eller kortare tid, ber vi er att meddela oss detta!
 
* Skall du på teater, revy, fars eller något annat kul? Boka gärna ditt bord så att Du och Ditt sällskap har 2,5 h innan föreställningen börjar.

* Vissa av våra bord är lite högre än ett normalt bord, och även stolarna som tur är! 
Har du svårt för detta så meddela oss detta.
 
* Vi förbehåller oss rätten att kunna dela upp större sällskap på två eller flera bord om detta krävs av kvällens upplägg.

Sommartid & Uteservering:
Tyvärr tar vi inte bordsreservationer på vår uteservering, pga att vi inte kan förutse väder och vind! Men lämna gärna ett önskemål så lovar vi att göra allt vi kan för att uppfylla din önskan!
Vi prioriterar alltid förbokade gäster, i mån av plats, till våra bord på uteserveringen!

Kalender

Vissa dagar händer det något extra här hos oss,
klicka på 'evenemang' för att ta del av info!

Hermans Historia

Från Club Hermans till Hermans Restaurang över 60 år.

 

På 60-talet slog portarna upp för "Diskotek Club Herman”, som låg belägen ute på Näset vid numera Hansagårds Camping, och som kom att  samla festglada människor över de kommande 4 decennier.

Om man frågar en festglad människa som var med under denna tiden kommer du troligen få höra både en, två eller flera sköna historier... Åren gick och ”Club Herman” slog igen men minnet av allt roligt som hände där ute på Näset fanns kvar.

Några år senare var det fest på en annan restaurang i Falkenberg, året var 2010, gästerna var många och glada. Musiken som spelades var hämtade från 80- och 90-talet, det var fullt på restaurangen, trycket var högt på dansgolvet. En av de många glada gästerna lämnar dansgolvet för en kort stund för att gå bort till en av ägarna som höll på att duka av ett bord och utbrista glatt de numera klassiska orden:
-Vi har ju lika roligt här som vi hade på ”Club Herman”!

I början av 2015 tog ägarna till restaurangen beslutet att ta sin verksamhet till nästa nivå allt för att kunna presentera och leverera det de mest brann för. En stor förändring var att låta smaker från Falkenberg och dess närhet berika restaurangens menyer och låta maten vara i centrum.

De ville bygga en krog med hjälp av Falkenbergarna, för Falkenbergare och alla andra glada gäster. Och när det var dags att namnge den nya restaurangen var valet enkelt, självklart skulle namnet bli Hermans Restaurang & Nöje.

En stor del av vår affärsidé är att låta smaker från vår närhet berika våra menyer och du hittar flertalet producenter från Falkenberg och dess närhet i våra menyer. Vid sidan om våra menyer försöker vi alltid i första hand anlita Falkenbergsföretag till allt runtomkring.

En annan del av vår affärsidé är att vara en nöjeskrog. Vi har de senaste decenniet haft Musikquiz varje vecka, det är en kul Quiz där alla kan vara med och där alla kan vinna.

Vi har lokala kända band som lirar på vår lilla scen, vårt pubdisco rullar på varje helg där våra DJ´s blandar den bästa nya musiken med hitsen som vi minns. På sommaren låter vi gärna duktiga lokala musiker ”trubadura” på vår uteservering.

Så tillsammans med alla Falkenbergare, alla Sommarfalkenbergare och alla våra sommargäster bygger vi Hermans Restaurang för alla!

Välkommen till Hermans Restaurang & Nöje


 

 

   

Facebook Instagram