Vi är stolta Falkenbergare
och låter smaker från vår närhet berika våra menyer.


Tel: 0346-10077


Rådhustorget 3A

311 31 Falkenberg


Måndag - torsdag
från kl 17:00 
fredagar
från kl 16:00 
Lördagar
från kl 12:00 
Söndagar
från kl 13:00 


Övriga tider efter önskemål och förfrågan, vi öppnar gärna upp vår krog för t.ex. större lunchbeställningar.

Evenemang
Hos oss händer det alltid något kul som kan passa alla.

Meny
Våra menyer är till stor del skapade med närproducerade råvaror.Bokning
Skrattfest med Stand Up-klubben Skrattbubblan:
Fredag 20 april, show kl 20:30


Vi ser gärna att du uppger för oss om ni tänkt att lämna oss för att gå på bio, teater etc. Detta kan ni göra i meddelanderutan, nämn gärna även vilken tid ni i så fall lämnar oss

Vi förbehåller oss rätten att kunna justera både utbud samt priser i våra menyer.

Vi förutsätter även att samtliga bordsbokande gäster minst beställer var sin rätt i urvalet huvudrätter eller våra Hermans pubrätter.

Ordinarie sittid är 2,5 timmar från ankomsttid. Önskar du bordet längre, eller kortare tid, ber vi er att meddela oss detta!

Vissa av våra bord är lite högre än ett normalt bord, och även stolarna som tur är!
Har du svårt för detta påpeka detta i meddelandefältet.

Sommartid:
Vi tar tyvärr inga beställningar på våra uteserveringar.
Men det är helt OK att först boka upp ett bord inomhus och sedan sitta ute i mån av väder och tillgång på uteserveringen.

 

 

Historia
Från Club Hermans till Hermans över snart 60 år.


På 60-talet slog portarna upp för ”Club Herman”, belägen på skrea strand på näset samlades festglada människor över de kommande 4 decennier.

Om man frågar en festglad människa som var med under denna tiden kommer du troligen få höra bede de enda och de andra om vad som skedde där. Åren gick och ”Club Herman” slog igen men minnet av allt roligt som hände där ute på Näset fanns kvar.

Några år senare var det fest på en annan restaurang i Falkenberg, året var 2010, gästerna var många och glada. Musiken som spelades var hämtade från 80- och 90-talet, det var fullt på restaurangen, trycket var högt på dansgolvet. En av de många glada gästerna lämnar dansgolvet för en kort stund för att gå bort till en av ägarna som höll på att duka av ett bord och utbrista glatt de numera klassiska orden:
-Vi har ju lika roligt här som vi hade på ”Club Herman”!

I början av 2015 tog ägarna till restaurangen beslutet att ta sin verksamhet till nästa nivå allt för att kunna presentera och leverera det de mest brann för. En stor förändring var att låta smaker från Falkenberg och dess närhet berika restaurangens menyer och låta maten vara i centrum.

 
De ville bygga en krog med hjälp av Falkenbergarna, för Falkenbergare och alla andra glada gäster. Och när det var dags att namnge den nya restaurangen var valet enkelt, självklart skulle namnet bli Hermans Restaurang & Nöje.

En stor del av vår affärsidé är att låta smaker från vår närhet berika våra menyer och du hittar flertalet producenter från Falkenberg och dess närhet i våra menyer. Vid sidan om våra menyer försöker vi alltid i första hand anlita Falkenbergsföretag till allt runtomkring.

En annan del av vår affärsidé är att vara en nöjeskrog. Vi har de senaste decenniet haft Peters Popquiz varje torsdag, det är en kul musikquiz där alla kan vara med. Vår nattklubb är igång varje fredag och lördagsnatt och våra DJ´s blandar den bästa musiken med hitsen som vi minns. På sommaren låter vi gärna duktiga lokala musiker ”trubadura” på vår uteservering.
Tillsammans med alla Falkenbergare, alla Sommarfalkenbergare och alla våra sommargäster bygger vi Hermans Restaurang för alla!

Välkommen till Hermans Restaurang & Nöje

 


   

Facebook Instagram